Mansikka-raparperipiirakka
Helpoista helpoin mansikka-raparperipiirakka leivotaan valmiista kauramurotaikinapohjasta. Täytteeksi tarvitaan vain mansikoita ja raparperia. Valmiin piirakan kanssa maistuu vaniljakastike tai jäätelö.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Mansikka-raparperipiirakka, pohja
- 1 pkt (800 g) kauramurotaikinaa (pakaste, esimerkiksi Myllyn Paras)
Mansikka-raparperipiirakka, täyte
- 300 g mansikoita
- 300 g raparperia
- ½ dl sokeria
- ½ luomusitruunan raastettu kuori
Mansikka-raparperipiirakka, pinnalle
- 1 rkl sokeria
Mansikka-raparperipiirakka, tarjoiluun
- ½ l vaniljajäätelöä tai 3–5 dl vaniljakastiketta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikka-raparperipiirakka