Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Mansikkagazpacho

Kylmänä juota­vassa mansikka­gazpachokei­tossa on samat raaka­-aineet kuin espanjalaisessa sukulaisessaan tomaatti­gazpachossa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mansikkagazpacho:

2 l mansikoita
3 avomaankurkkua
1 suippopaprika
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
3 dl kylmää vettä
1 tl suolaa
1 rkl punaviinietikkaa

Koristeeksi:

50 g murustettua vuohenjuustoa tai fetajuustoa
basilikanlehtiä
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

1. Putsaa 2 l mansikoita ja poista kanta. Sekoita mansikat, 3 avomaankurkkua, 1 suippopaprika, 1 punainen chili, 2 valkosipulinkynttä 3 dl kylmää vettä, 1 tl suolaa ja 1 rkl punaviinietikkaa tehosekoittimessa soseeksi. Käytä kurkku kuorineen. Lisää suolaa tai chiliä oman maun mukaan.

2. Tarjoile juotava keitto jääkylmänä laseista.

Lue myös: Terveelliset keitot – helppo tapa lisätä kasvisten syöntiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mansikkagazpacho

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X