Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mansikkajälkiruoka

Mansikkajälkiruoka on helppo kesäherkku, joka valmistuu vaivatta vaikka mökillä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 dl kondensoitua maitoa
  • 0,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 l mansikoita
  • savoiardikeksejä tai muita pitkänomaisia keksejä

Valmistusohje

1. Sekoita kondensoitu maito, jogurtti, mascarpone ja vaniljasokeri.

2. Perkaa mansikat ja kokoa marjoista, jogurttiseoksesta ja kekseistä korkeisiin laseihin mansikkajälkiruoka.

Kokeile myös muita mansikkajälkiruokia: Valkosuklaiset liköörimansikat Mansikkakeitto Jäinen mansikka-pähkinäkakku Ruoka.fi: Mansikkatiramisu


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikkajälkiruoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.