
Mansikkarahka
Mansikkarahka tehdään tuoreista marjoista, rahkasta ja kermasta. Nauti rahka välipalana tai jälkiruokana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Mansikkarahka
- 250 g mansikoita
- 250 g maitorahkaa
- 2 dl vispikermaa
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristelu
- 1 dl tuoreita mansikoita
Valmistusohje
Mansikkarahka tehdään helposti näin:
- Leikkaa 250 grammaa mansikoita paloiksi.
- Vaahdota kaksi desilitraa vispikermaa. Sekoita joukkoon mansikat sekä purkki eli 250 grammaa rahkaa. Mausta puolikkaalla desilitralla sokeria sekä teelusikallisella vaniljasokeria.
- Koristele mansikkarahka tuoreilla mansikoilla ja halutessasi mintunlehdillä..
Vinkki! Voit tehdä mansikkarahkan hyvin myös pakastemansikoista. Sulata mansikat hitaasti jääkaapissa. Kaada ylimääräinen neste pois ja soseuta mansikat sauvasekoittimella tai murskaa haarukalla.

Lue myös Anna.fi: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikkarahka