Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mansikkarahka

Mansikkarahka tehdään tuoreista marjoista, rahkasta ja kermasta. Nauti rahka välipalana tai jälkiruokana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mansikkarahka

  • 250 g mansikoita
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 dl vispikermaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Koristelu

  • 1 dl tuoreita mansikoita

Valmistusohje

Mansikkarahka tehdään helposti näin:

  1. Leikkaa 250 grammaa mansikoita paloiksi. 
  2. Vaahdota kaksi desilitraa vispikermaa. Sekoita joukkoon mansikat sekä purkki eli 250 grammaa rahkaa. Mausta puolikkaalla desilitralla sokeria sekä teelusikallisella vaniljasokeria. 
  3. Koristele mansikkarahka tuoreilla mansikoilla ja halutessasi mintunlehdillä..

Vinkki! Voit tehdä mansikkarahkan hyvin myös pakastemansikoista. Sulata mansikat hitaasti jääkaapissa. Kaada ylimääräinen neste pois ja soseuta mansikat sauvasekoittimella tai murskaa haarukalla.

mansikkarahka
Mansikkarahka sopii hyvin myös aamiaiselle ja brunssipöytään.

Lue myös: Rahka vai maitorahka? Hyödynnä monipuolinen proteiinipommi jälkkäreissä, leivonnaisissa ja välipaloissa

Lue myös Anna.fi: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikkarahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.