Reseptit

Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia

Ainekset

  • 16 mansikkaa puolitettuna
  • 450 g raparperia
  • 120 g sokeria
  • 1 vanilijatangon siemenet

kermavaahto:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 vaniljatanko
  • 1-2 rkl sokeria

Valmistusohje

Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia
  1. Kuori raparperi ja leikkaa 2 -3 cm:n paloiksi. Halkaise vaniljatanko. Ota vaniljan siemenet talteen veitsenkärjellä kaapien.
  2. Mittaa raparperipalat, sokeri ja vaniljansiemenet mikrokulhoon. Kypsennä mikrossa 2/3 osateholla kunnes raparperipalat ovat juuri pehmenneet. Jäähdytä.
  3. Sekoita sokeri ja vanilja kermaan ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.