Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia

Ainekset

Lisää kauppalistalle
16 mansikkaa puolitettuna
450 g raparperia
120 g sokeria
1 vanilijatangon siemenet
Mainos

kermavaahto:

2 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
1-2 rkl sokeria

Valmistusohje

Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia

  1. Kuori raparperi ja leikkaa 2 -3 cm:n paloiksi. Halkaise vaniljatanko. Ota vaniljan siemenet talteen veitsenkärjellä kaapien.
  2. Mittaa raparperipalat, sokeri ja vaniljansiemenet mikrokulhoon. Kypsennä mikrossa 2/3 osateholla kunnes raparperipalat ovat juuri pehmenneet. Jäähdytä.
  3. Sekoita sokeri ja vanilja kermaan ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mansikoita ja vaniljahaudutettua raparperia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X