Reseptit
alle 30 min
50
Kiitos

Marengit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 munan valkuaista
200 g sokeria (2,3 dl)

Valmistusohje

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeria vähitellen vatkaamista koko ajan jatkaen.
  2. Pursota pieniksi ruusukkeiksi uunipellille leivinpaperin päälle. Paista miedossa 120 asteen lämmössä uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes marengit ovat kuivia ja kevyitä.
  • Ohje: Kirsta ja Raisa Matilainen, Juhlapalvelu Gourmande Oy, Palojoki

Keskustelu

Ei kyllä onnistunu ollenkaan
Ihan PASKA ohje!!
En aio käyttää enää koskaan

Kommentoi juttua: Marengit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X