Marenkipäällysteinen hedelmäkakku
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Marenkipäällysteinen hedelmäkakku

Tämä herkullinen ja tuhti hedelmäkakku saa ylleen kuorrutteen ja huurteisen kauniita, sokeroituja hedelmiä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hedelmäkakku:

225 g voita tai margariinia
2 rkl brandya
2 1/2 dl ruokokidesokeria
4 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
100 g kuorittuja manteleita
1 pussi (80g) hasselpähkinöitä
2 dl rusinoita
1 dl keltaisia rusinoita
1 rasia (50g) hillottua appelsiinikuorta
yhden sitruunan raastettu kuori

vuoan leivittämiseen:

margariinia tai voita
korppujauhoja

kostutus paistamisen jälkeen:

4 rkl hunajaa
2 rkl brandya

kuorrutus:

2 valkuaista
2 dl tomusokeria

koristeluun:

esimerkiksi appelsiini, lime, viikuna, viinirypäleitä, kumkvatteja
1-2 valkuaista
sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marenkipäällysteinen hedelmäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X