Reseptit

Marinoidut hedelmät

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 7.5 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 halkaistu vaniljatanko
  • 1 kanelitanko
  • 6 vihreäkuorista kardemummaa
  • 4 tähtianista
  • 7.5 dl valkoviiniä tai alkoholitonta omenaglögiä (Blossa)
  • 1 kg persikoita, nektariineja, aprikooseja, luumuja tai omenia

Valmistusohje

Marinoidut hedelmät

1. Kiehauta vesi, sokeri ja mausteet. Lisää joukkoon viini ja kuumenna liemi poreilevaksi.

2. Halkaise hedelmät ja poista kivet. Pudota hedelmänpuolikkaat liemeen.

3. Ota kattila liedeltä, peitä leivinpaperilla ja anna maustua liemessä pari tuntia. Tarjoa marinoidut hedelmät jäähtyneinä jäätelön kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut hedelmät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.