
Marinoidut katkaravut
Marinoidut katkaravut ovat sopivat täydentämään monenlaista juhlapöytää.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Marinoidut katkaravut
- 500 g katkarapuja
Marinointiliemi
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl sitruunaruohotahnaa
- ½ tl inkivääritahnaa
- ½ tl makeaa chilikastiketta
- 2 limetin tai puolen sitruunan mehu
- 2 rkl sitruunaöljyä
- 1 kevätsipulinvarsi
Valmistusohje
Marinoidut katkaravut valmistuvat näin.
1. Ota katkaravut sulamaan ja anna niiden sulaa tunnin ajan siivilässä.
2. Sekoita sillä aikaa mausteliemen ainekset.
3. Kaada katkaravut mausteiden joukkoon ja anna niiden maustua jääkaapissa pari tuntia.
4. Tarjoa marinoidut katkaravut salaatinlehdellä tai kulhossa.
Katkarapu-misosalaatti Marinoitu kalasalaatti Ruoka.fi: Katkarapu-avokadohyydykekakku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoidut katkaravut