Marinoidut katkaravut ovat sopivat täydentämään monenlaista juhlapöytää. Tarjoa marinoidut katkarvut kauniista kulhosta tai vaikkapa salaatinlehdiltä kepeänä alkupalana.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Marinoidut katkaravut
500 gkatkarapuja
Mainos
Marinointiliemi
2 valkosipulinkynttä
1 tlsitruunaruohotahnaa
1/2 tlinkivääritahnaa
1/2 tlmakeaa chilikastiketta
2 limetin tai puolen sitruunan mehu
2 rklsitruunaöljyä
1 kevätsipulinvarsi
Valmistusohje
Marinoidut katkaravut valmistuvat näin.
1. Ota katkaravut sulamaan ja anna niiden sulaa tunnin ajan siivilässä.
2. Sekoita sillä aikaa mausteliemen ainekset.
3. Kaada katkaravut mausteiden joukkoon ja anna niiden maustua jääkaapissa pari tuntia.
4. Tarjoa marinoidut katkaravut salaatinlehdellä tai kulhossa.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Marinoidut katkaravut