Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoidut marjat

Marinoidut marjat sopivat hyvin kaikenlaisten jälkiruokien lisukkeeksi. Erityisen hyvältä ne maistuvat köyhien ritareiden ja vanilja-mascarponevaahdon kanssa.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

Marinoidut marjat

  • 1 l marjoja, esim. vadelmia, mustikoita ja/tai viipaloituja mansikoita
  • ¾ -1 dl jaloviinaa tai appelsiinimehua
  • 1 rkl sokeria
  • (2 tl raastettua sitruunankuorta)

Valmistusohje

Sekoita alkoholiin tai mehuun sokeri ja sitruunankuoriraaste. Lisää marjat ja anna maustua vähintään kaksi tuntia.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut marjat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.