Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Marinoidut porkkanaviipaleet

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g porkkanoita
2-4 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
0.5 dl sokeria
2 dl vettä
1 tl suolaa
( 1 dl sitruunaöljyä)
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
rouhittua mustapippuria
tuoretta timjamia tai korianteria

Valmistusohje

  • Valmistusaika 20 min
  • Marinoitumisaika 1 vrk

1. Kuori porkkanat ja viillä ne
ohuen ohuiksi viipaleiksi juustohöylällä
tai kuorimaveitsellä.
Lado porkkanaviipaleet ja valkosipulinkynnet
kannelliseen tölkkiin.

2. Kiehauta vesi, suola, sokeri
ja inkiväärilastut. Lisää joukkoon
hyvin pestyjen (luomu)hedelmien
raastetut kuoret ja mehu. Jäähdytä
ja lisää öljy sekä muut mausteet
ja kaada seos tölkkiin. Anna
maustua jääkaapissa seuraavaan
päivään.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marinoidut porkkanaviipaleet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X