Marinoitu broileri
Paistetut broilerinfileet ovat mehevää tarjottavaa, kun annat niiden muhia marinadissa yön yli ja leikkaat vasta aamulla tarjolle. Marinoitu broileri sopii hyvin buffet-pöydän tarjottavaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Maidoton
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
marinadi:
- 0.5 dl öljyä tai sitruunaöljyä
- puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1 tl suolaa
- valkopippuria
- 1 tl currymaustetta
- 1 tl sweet chili -kastiketta
- 1 tl sitruunaruohotahnaa
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 2-4 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
- Ota broilerifileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen käsittelyä. Sekoita marinadiainekset.
- Paista fileet joko pannulla tai uunin grillivastuksen alla. Huuhtele pannu vesitilkalla ja lisää liemi marinadiin.
- Sivele lihapalat marinadilla ja anna maustua jääkaapissa seuraavan päivään tai vähintään neljä tuntia.
- Tarjoa kylmänä ohuiksi viipaleiksi leikattuna.
Tarjoa couscous-salaatin kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu broileri