Marinoitu broileri Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoitu broileri

Paistetut broilerinfileet ovat mehevää tarjottavaa, kun annat niiden muhia marinadissa yön yli ja leikkaat vasta aamulla tarjolle. Marinoitu broileri sopii hyvin buffet-pöydän tarjottavaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä

marinadi:

  • 0.5 dl öljyä tai sitruunaöljyä
  • puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria
  • 1 tl currymaustetta
  • 1 tl sweet chili -kastiketta
  • 1 tl sitruunaruohotahnaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 2-4 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

 

  1. Ota broilerifileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen käsittelyä. Sekoita marinadiainekset.
  2. Paista fileet joko pannulla tai uunin grillivastuksen alla. Huuhtele pannu vesitilkalla ja lisää liemi marinadiin.
  3. Sivele lihapalat marinadilla ja anna maustua jääkaapissa seuraavan päivään tai vähintään neljä tuntia.
  4. Tarjoa kylmänä ohuiksi viipaleiksi leikattuna.

Tarjoa couscous-salaatin kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoitu broileri

Sinun täytyy kommentoidaksesi.