Reseptit
alle 30 min
20

Himahella

Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat

Marinoitu, sveitsiläinen Gruyére-juusto on nopea ja helppo juhlabuffan herkku. Se maistuu mansikoiden ja kuohujuoman kanssa tarjottuna.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
350 g Gruyére AOP Réserve -juustoa

Marinadi

3 rkl hunajaa
3 rkl hyvää neitsytöljyä
1 tl karkeaa dijoninsinappia
1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

 

 

  1. Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuiksiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet tarjoiluvadille.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lusikoi juustoviipaleiden päälle.Anna maustua vähintäin pari tuntia, mielummin seuraavaan päivään.
  3. Ota juusto lämpimään noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä. Koristele juustovati mansikoilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X