Marinoitu manchego
Marinoitu manchego tuo jujua juustotarjottimelle. Limetti ja tuoreet yrtit raikastavat aromikkaan juuston.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Marinoitu manchego:
- 300 g manchegoa, mielellään 12 kk kypsynyttä
marinadi:
- 2 rkl sitruunanmehua
- 2 rkl limetinmehua
- ½ limetin raastettu kuori
- 2 rkl hunajaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tuoretta hienonnettua minttua
- 2 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
Valmistusohje
Marinoitu manchete tehdään helposti näin:
- Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Nostele juustopalat marinadiin. Anna maustua viileässä vähintään pari tuntia.
- Nosta juustot noin tuntia ennen tarjoilua tarjoiluvadille. Koristele halutessasi tuoreilla yrtinlehdillä.
Katso myös: Juustotorni
Katso myös Anna.fi/ruoka: Näin rakennat täydellisen juustotarjottimen: viisi eri juustoa ja ihania makupareja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu manchego