Marinoitu porsaanfilee
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Marinoitu porsaanfilee

Marinoitu porsaanfilee saa mehevyyttä tilkasta öljyä. Inkivääri, sitruuna, valkosipuli ja timjami maustavat possunfileen. Öljy kuljettaa makuja ja pyöristää eri maut maittavaksi kokonaisuudeksi. Varaa marinoitumiseen vähintään kaksi tuntia aikaa. Lisää porsaanfileeseen suola vasta kypsennysvaiheessa, sillä suola poistaa lihasta nestettä. Marinoidun porsaanfileen voi kypsentää uunissa tai grillissä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marinoitu porsaanfilee

1 kpl porsaan sisäfilee (noin 600 g)

Marinadi:

1 rkl öljyä
rouhittua mustapippuria
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunaruohotahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 tl hunajaa tai 1 rkl mangochutneysäilykettä
timjamia
2-3 valkosipulinkynttä

Pinnalle:

1 tl sormisuolaa tai soijakastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marinoitu porsaanfilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X