marinoitu punasipuli
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli kruunaa lisukkeena monet herkut. Tee marinoidut punasipulit tällä Kotilieden pomminvarmalla reseptillä!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marinoitu punasipuli

2 punasipulia
0.5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama mustapippuri
0.5 tl suolaa
1 dl öljyä
Mainos

Keskustelu

Tuli muuten tosi hyvää tein isomman annoksen mutta syötiin kaikki jo. Helppoa kuin mitä , ja ihanaa

Puoli desiä etikkaa ei riittänyt peittämään edes yhtä sipulia. Onkohan ohjeessa liian vähän?

Ei ole tarkoitus, että sipuli ui liemessä (lientö ei ole edes tarkoitus loppupeleissä syödä). Sekoita ajoittain, niin kaikki sipulit saa marinadia 🙂

Olen tehnyt monet kerran ns. punasipulihilloa joka säilyy jääkaapissa kyllä muutaman viikon. Ellei mene parempiin suihin ennen sitä.
Ohje: 3-4-5 ( koosta riippuen) punasipulia siivutettuna, 1 dl vettä, 1 dl sokeria ja 1 dl etikkaa liemi sekoitetaan ja kiehutetaan sipulien kera n. 5-10 min. miedolla lämmöllä. Jäähdytä ja laita liemineen suljettuun lasipurkkiin ja säilytä kylmässä. On todellakin hyvää ja pehmeän makuista ihan minkä tahansa ruuan lisukkeena.

On myös helppo tapa tehdä hyvää punasipulista.
Silppua punasipuli renkaiksi ja upottaa ne valmiiseen Sweet chili -kastikkeeseen.
Huippuhyvää ja helppoa ilman keittämistä ja erilaisia aineita.

Tein kyllä tuon edellä mainitun juuri äsken. Maistellaan huomenna. Kerron sitten mielipiteeni 🙂

Kommentoi juttua: Marinoitu punasipuli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X