Reseptit
alle 30 min

Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli kruunaa lisukkeena monet herkut. Tässä Kotilieden pomminvarma resepti!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marinoitu punasipuli

2 punasipulia
0.5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama mustapippuri
0.5 tl suolaa
1 dl öljyä

Valmistusohje

Marinoitu punasipuli höystää salaatit ja täyttää hodarit. Sen valmistaminen on helppoa ja vaivatonta. Tee kerralla isompi satsi ja säilytä marinoitu punasipuli jääkaapissa.

1. Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri, pippurit ja suola. Lisää joukkoon punasipulit. Kiehauta.

2. Anna punasipulin jäähtyä ja lisää öljy. Jäähdytä marinoitu punasipuli kunnolla ennen tarjoamista.

Keskustelu

Tuli muuten tosi hyvää tein isomman annoksen mutta syötiin kaikki jo. Helppoa kuin mitä , ja ihanaa

Puoli desiä etikkaa ei riittänyt peittämään edes yhtä sipulia. Onkohan ohjeessa liian vähän?

Ei ole tarkoitus, että sipuli ui liemessä (lientö ei ole edes tarkoitus loppupeleissä syödä). Sekoita ajoittain, niin kaikki sipulit saa marinadia 🙂

Kommentoi juttua: Marinoitu punasipuli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X