Marken muurinpohjaletut
Tarjoa muurinpohjaletut esimerkiksi raparperihillon kanssa.
- Kasvis
Ainekset
Muurinpohjaletut:
- 2 kpl munaa
- ½ dl sokeria
- 3 dl laktoositonta maitojuomaa tai Hyla-maitoa
- 2 dl keitettyä, jäähtynyttä vettä tai kivennäisvettä
- 1 tl suolaa
- 1 ½ dl spelttijauhoja
paistamiseen:
- kirkastettua voita tai öljyä
Valmistusohje
Marken muurinpohjaletut valmistuvat helposti näin:
- Vatkaa munat ja sokeri kevyesti. Lisää muut ainekset ja anna lettutaikinan levätä puolisen tuntia.
- Paista koelettu. Jos taikina on löysää, lisää 1-2 rkl jauhoja.
- Paista pieniä tai suuria, pitsimäisiä, kauniin ruskeita lettuja. Tarjoa muurinpohjaletut esimerkiksi raparperihillon kanssa.
Katso myös: Muurinpohjaletut maistuvat kesällä
Katso myös Anna.fi/ruoka: Spelttiräiskäleet katkaraputäytteellä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marken muurinpohjaletut