Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marken muurinpohjaletut

Tarjoa muurinpohjaletut esimerkiksi raparperihillon kanssa.

Ainekset

Muurinpohjaletut:

  • 2 kpl munaa
  • ½ dl sokeria
  • 3 dl laktoositonta maitojuomaa tai Hyla-maitoa
  • 2 dl keitettyä, jäähtynyttä vettä tai kivennäisvettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ½ dl spelttijauhoja

paistamiseen:

  • kirkastettua voita tai öljyä

Valmistusohje

Marken muurinpohjaletut valmistuvat helposti näin:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti. Lisää muut ainekset ja anna lettutaikinan levätä puolisen tuntia.
  2. Paista koelettu. Jos taikina on löysää, lisää 1-2 rkl jauhoja.
  3. Paista pieniä tai suuria, pitsimäisiä, kauniin ruskeita lettuja. Tarjoa muurinpohjaletut esimerkiksi raparperihillon kanssa.

Katso myös: Muurinpohjaletut maistuvat kesällä

Katso myös Anna.fi/ruoka: Spelttiräiskäleet katkaraputäytteellä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marken muurinpohjaletut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.