marokkolainen uunilohi
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Marokkolainen uunilohi

Marokkolainen uunilohi saa itämaisen maun tomaattisen mausteisesta kastikkeesta, jota ryydittävät jättikatkaravut, rusinat ja pinjansiemenet.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolainen uunilohi:

noin 1 kg lohifileetä
2 tl suolaa
valkopippuria
1 sitruunan mehu
Mainos

Kastike:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
2 dl vettä
noin 800 g tomaattimurskaa
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
½ sitruunan mehu
2 tl ruokosokeria
(1 tl sumakkia)
(1 tl Ras El Hanout-mausteseosta, esim. Al'Fez)
chilijauhetta
1 tl savupaprikaa
1 tl juustokuminaa
1 dl silputtua lehtipersiljaa
1 ruukku tuoretta korianteria
(350 g aprikoosi-korianterikastiketta (Al'Fez))
100 g pinjansiemeniä
1 dl kultarusinoita
noin 8 jättikatkarapua
kalan paistoliemi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolainen uunilohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X