Marokkolainen uunilohi
Marokkolainen uunilohi saa itämaisen maun tomaattisen mausteisesta kastikkeesta, jota ryydittävät jättikatkaravut, rusinat ja pinjansiemenet.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Marokkolainen uunilohi:
noin 1 kg
lohifileetä
2 tl
suolaa
valkopippuria
1
sitruunan mehu
Kastike:
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
1 tl
mustapippurirouhetta
1 tl
suolaa
2 dl
vettä
noin 800 g
tomaattimurskaa
1
appelsiinin raastettu kuori ja mehu
½
sitruunan mehu
2 tl
ruokosokeria
(1 tl
sumakkia)
(1 tl
Ras El Hanout-mausteseosta, esim. Al'Fez)
chilijauhetta
1 tl
savupaprikaa
1 tl
juustokuminaa
1 dl
silputtua lehtipersiljaa
1 ruukku
tuoretta korianteria
(350 g
aprikoosi-korianterikastiketta (Al'Fez))
100 g
pinjansiemeniä
1 dl
kultarusinoita
noin 8
jättikatkarapua
kalan paistoliemi
Keskustelu
Kommentoi juttua: Marokkolainen uunilohi