
Marokkolaiset suolassa säilötyt sitruunat
Suolaan säilöttyjen sitruunoiden kuorta käytetään mausteeksi Lähi-idän ruokiin tai kastikkeisiin.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Suolassa säilötyt sitruunat:
- 10 + 6 pientä (luomu)sitruunaa
- 4 dl merisuolaa (esim. harmaamerisuolaa)
- vettä
Lisäksi:
- 2 kpl 1 l:n lasipurkkeja tiiviillä kannella
Valmistusohje
Vinkki: Käytä suolasitruunoihin luomusitruunoita, koska niiden kuorissa ei ole torjunta-ainejäämiä. Niissä on usein myös makeampi maku.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 17/18.
Lisää ohjeita säilöntään:
Säilöttyjä kokonaisia mansikoita
Anna.fi: Säilötyt sitruunat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marokkolaiset suolassa säilötyt sitruunat
Kiva resepti ja ohje! Lisäplussaa luomusitruunoiden käyttämiseen kannustamisesta ja käyttövinkeistä.