Marsipaanimedaljongit - marsipaanipikkuleivät
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Marsipaanimedaljongit – marsipaanipikkuleivät

Ihanat marsipaanimedaljongit maistuvat mantelilta ja marsipaanilta. Pursotetuista pikkuleivistä voi tehdä myös täytettyjä herkkupaloja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marsipaanipikkuleipien taikina:

125 g voita tai margariinia
75 g tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
2 keltuaista
4 dl vehnäjauhoja (250 g)

päälle:

200 g marsipaania
2 valkuaista
100 g tomusokeria
(2 rkl mantelilikööriä)
puolukka-, pihlajanmarja- tai punaherukkahyytelöä
(2 rkl tomusokeria)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marsipaanimedaljongit – marsipaanipikkuleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X