
Marsipaanitryffelit
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 150 g mantelimassaa tai marsipaania
- 250 g tummaa suklaata
- 1 tlk cocktailkirsikoita
- 100 g saksanpähkinöitä
- 100 g viikunoita tai taateleita
Valmistusohje
- Paloittele suklaa kulhoon. Murenna mantelimassa joukkoon. Sulata ainekset mikrossa tai vesihauteessa.
- Valuta kirsikat liemestään ja pyöräytä hedelmät ja pähkinät tehosekoittajassa massaksi.
- Sekoita hedelmäseos mantelimassaan. Anna seoksen jäähtyä ja kohmettua. Pyörittele pallosiksi. Seulo päälle kaakojauhetta. Pakkaa namuset rasioihin tai sievään kulhoon.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marsipaanitryffelit