Reseptit
30-60 min

Marsipaanitryffelit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g mantelimassaa tai marsipaania
250 g tummaa suklaata
1 tlk cocktailkirsikoita
100 g saksanpähkinöitä
100 g viikunoita tai taateleita

Valmistusohje

  1. Paloittele suklaa kulhoon. Murenna mantelimassa joukkoon. Sulata ainekset mikrossa tai vesihauteessa.
  2. Valuta kirsikat liemestään ja pyöräytä hedelmät ja pähkinät tehosekoittajassa massaksi.
  3. Sekoita hedelmäseos mantelimassaan. Anna seoksen jäähtyä ja kohmettua. Pyörittele pallosiksi. Seulo päälle kaakojauhetta. Pakkaa namuset rasioihin tai sievään kulhoon.

Avainsanat

Avainsanat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marsipaanitryffelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X