Marskin etikkasilakat
Marskin etikkasilakat maistuvat niin joulupöydässä kuin juhannuksenakin uusien perunoiden kaverina. Tällä klassikko-ohjeella hurmaat herkkusuut!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Marskin etikkasilakat
1 kg
silakoita tai 600 g silakkafileitä
Etikkaliemi
1 1/2 dl
vettä
1 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
Mausteseos
2 1/2 rkl
suolaa
3/4 dl
sokeria
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
rouhittua valkopippuria
1/2 tl
mausteneilikkaa
1-2
punasipulia
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
Keskustelu
Tarkka ohje puuttuu!
Klikkaa ohje kohtaa! Aineksekset ovat omana kohtana.
Tuossa ei tarkenneta että laitetaanko mausteiden jälkeen uudelleen tuo liemi vai jääkö tosiaan noin kuivaksi.Laatijalla ei ole kaikki hanskassa kun perustiedot on kysymyksiä aiheuttavaa.
Hei! Ohjeessa mainitaan, että silakoiden maustuessa tölkkiin kertyy lientä. Tarkensin ohjetta niin, että siinä kerrotaan nyt selvemmin, että etikkaliemi kaadetaan kokonaan pois, ja lopullinen maustuminen tapahtuu mausteseoksen avulla.
Kommentoi juttua: Marskin etikkasilakat