Maukas broilerinmaksapatee
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 300 g broilerinmaksaa
- 3 viipaletta paahtoleipää
- 1 dl kermaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- rasvaa paistamiseen
- 1 muna
- noin 5 aurinkokuivattua tomaattia tai
- 4 anjovisfileetä
- 0.5 tl suolaa
- ripaus valkopippuria
- timjamia
Valmistusohje
1. Sulata broilerinmaksat siivilässä. Liota leipäviipaleet kermassa. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota rasvassa.
2. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan ja hurauta tasaiseksi massaksi.
3. Kaada seos voideltuun vuokaan ja kypsennä kannella tai foliolla peitettynä vesihauteessa 150-asteisessa uunissa noin tunti. Tarjoa salaatin, leivän tai uuniperunan kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Maukas broilerinmaksapatee