Reseptit

Maukas broilerinmaksapatee

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 300 g broilerinmaksaa
  • 3 viipaletta paahtoleipää
  • 1 dl kermaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • rasvaa paistamiseen
  • 1 muna
  • noin 5 aurinkokuivattua tomaattia tai
  • 4 anjovisfileetä
  • 0.5 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • timjamia

Valmistusohje

Maukas broilerinmaksapatee

1. Sulata broilerinmaksat siivilässä. Liota leipäviipaleet kermassa. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota rasvassa.

2. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan ja hurauta tasaiseksi massaksi.

3. Kaada seos voideltuun vuokaan ja kypsennä kannella tai foliolla peitettynä vesihauteessa 150-asteisessa uunissa noin tunti. Tarjoa salaatin, leivän tai uuniperunan kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Maukas broilerinmaksapatee

Sinun täytyy kommentoidaksesi.