Mausteinen possupata
Kun valmistat liharuokaa, varaa aikaa. Edullisemmat ruohonosat, kuten possun lapa, vaativat pitkän haudutusajan. Padasta riittää kuitenkin syötävää useammaksikin päiväksi. Pakasta tähteeksi jäänyt pata annosrasioissa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Mausteinen possupata:
1,4 kg
luullista porsaan suolalapaa
1 rkl
öljyä ja voita
1 1/2 rkl
jauhettua korianterinsiementä
1 tl
suolaa
1/2 tl
currya
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
tomaattisosetta
1 1/2 rkl
soijakastiketta
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
1
laakerinlehti
2
lihaliemikuutiota
noin 7 dl
vettä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Mausteinen possupata