Mausteinen possupata
Kun valmistat liharuokaa, varaa aikaa. Edullisemmat ruohonosat, kuten possun lapa, vaativat pitkän haudutusajan. Padasta riittää kuitenkin syötävää useammaksikin päiväksi. Pakasta tähteeksi jäänyt pata annosrasioissa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Mausteinen possupata:
- 1,4 kg luullista porsaan suolalapaa
- 1 rkl öljyä ja voita
- 1 ½ rkl jauhettua korianterinsiementä
- 1 tl suolaa
- ½ tl currya
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl tomaattisosetta
- 1 ½ rkl soijakastiketta
- 2 salottisipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 1 laakerinlehti
- 2 lihaliemikuutiota
- noin 7 dl vettä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mausteinen possupata