mausteinen possupata
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Mausteinen possupata

Kun valmistat liharuokaa, varaa aikaa. Edullisem­mat ruohon­osat, kuten pos­sun lapa, vaativat pitkän haudutus­ajan. Padasta riittää kuitenkin syötävää useammaksikin päiväksi. Pakasta tähteeksi jäänyt pata annosrasioissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mausteinen possupata:

1,4 kg luullista porsaan suolalapaa
1 rkl öljyä ja voita
1 1/2 rkl jauhettua korianterinsiementä
1 tl suolaa
1/2 tl currya
1/2 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl tomaattisosetta
1 1/2 rkl soijakastiketta
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
1 laakerinlehti
2 lihaliemikuutiota
noin 7 dl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mausteinen possupata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X