Mausteinen punasipulihillo
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg punasipuleita kuorittuna ja kuutioituna
- 3 rkl rypsiöljyä
- ¼ tl jauhettua neilikkaa sekä jauhettua maustepippuria
- ½ tl suolaa
- 2 dl vettä
- 2 dl hillosokeria
- 3 rkl viinietikkaa
Valmistusohje
1. Kaada hieno sipulisilppu laakeaan kattilaan. Lisää öljy ja kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes sipuli pehmenee hiukan. Mausta.
2. Lisää vesi ja kiehauta seos. Keitä sipuleita 10 minuuttia tai kunnes ne ovat aivan pehmeitä.
3. Sekoita joukkoon vähitellen hillosokeri. Keitä sipuleita välillä sekoittaen 10 minuuttia. Lisää viinietikka. Nosta kattila liedeltä.
4. Jäähdytä punasipulihilloa 15-20 minuuttia tai kunnes se sakenee. Tölkitä hillo ja sulje tölkit heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mausteinen punasipulihillo