Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mausteinen viini

Ainekset

  • 1 pullo puna- tai valkoviiniä

Mausteliemi:

  • 2 dl vettä
  • 8-10 mausteneilikkaa
  • 1-2 palaa kanelia
  • pala kuivattua tai muutama suikale tuoretta inkivääriä
  • (sitruunan tai appelsiinin kuorta)
  • 0,75-1 dl sokeria

lasiin:

  • rusinoita, mantelia

Valmistusohje

 

  1. Kiehauta vesi. Lisää mausteet ja sokeria. Jos haluat, kuori perunankuorimaveitsellä muutama suikale hyvin pestystä sitruunasta tai appelsiinista. Keitä, kunnes liemi on mausteista ja vähän siirappimaista. Kuumenna viini ja mausta se siivilöidyllä mausteliemellä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mausteinen viini

Sinun täytyy kommentoidaksesi.