Reseptit
30-60 min
8

Meetvursti-chilidonitsit

Halvalla hyvää ja näyttävää. Lehtitaikina­levyt pelastavat. Leikkaa taikinalevyt donitsin muotoon ja täytä meetvurstilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Meetvursti-chilidonitsit:

1 pkt / 8 kpl (500 g) lehtitaikinalevyjä

Täyte:

12 meetvurstiviipaletta
1 dl valmista tai itse tehtyä paholaisen hilloa (tulista chilihilloa)
1/2 punainen paprika

Pinnalle:

1 kananmuna
1 dl juustoraastetta

Koristeeksi:

tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Valmista donitsit suklaadonitsien tavoin, mutta lisäksi voitele pinnat vatkatulla munalla. Ripottele päälle ennen paistamista vielä juustoraas­tetta.

2. Halkaise lehtevät donitsit terävällä veitsellä keskeltä halki. Paina meet­vurstiviipaleisiin noin 3 cm:n reikä keskelle.

3. Sivele donitsien väliin paholaisen hilloa. Nostasen päälle meetvursti­ viipale ja hienoksi hakattua papri­kaa. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/18.

Näppärästi valmistaikinasta:

Viikuna-kinkkukiekot

Viikuna-kinkkukiekot

juusto-yrttisolmut

Juusto-yrttisolmut

tomaatti-tapenadetikut

Tomaatti-tapenadetikut

Anna.fi: Kinkku-sinihomejuustoboston

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Meetvursti-chilidonitsit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X