Reseptit
4
Kiitos

Meksikolainen chili con carne

Texmexruokana tutuksi tullut chili con carne on muokkautunut rutkasti alkuperäisestä teksasilaisherkusta. Siinä ei käytetty papuja lainkaan. .

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Chili con carne:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
ripaus chilijauhetta
1 prk (500 g) tomaattimurskaa
1 prk (400 / 255 g) kidneypapuja
3 rkl tomaattisosetta
1 dl lihalientä (gluteenitonta)
1 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Paahda jauheliha öljyssä paistokasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää kasariin ja anna pehmetä tovi.

2. Lisää mausteet, tomaattimurska, huuhdellut ja valutetut kidneypavut, tomaattisose ja lihaliemi. Mausta seos fariinisokerilla ja suolalla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia.

3. Tarjoile chili con carne pääruokana riisin kera tai naposteluruokana vehnätortillaleipien tai maustettujen tortillalastujen kanssa.

Lue myös: Meksikolainen ruoka tutuksi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Meksikolainen chili con carne

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X