puolukkakakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Mestari Andelinin puolukkatorttu

Raikas puolukkatorttu on taitavan Fazerin kondiittorimestari Matti Andelinin suunnittelema ja valmistama lahja Kotilieden lukijoille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

ohut sokerikakkulevy:

2 munaa
0.8 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0.8 tl leivinjauhetta

väliin:

noin 0,8 dl siivilöityä, sokeroitua puolukkasurvosta

täyte:

1 dl ranskankermaa (creme fráiche)
2 dl siivilöityä puolukkasosetta
noin 2 dl sokeria
5 liivatelehteä
4 dl kuohukermaa
3 valkuaista

kiille päälle:

2 liivatelehteä
runsas 1 dl siivilöityä puolukkasurvosta

puolukkakastike:

siivilöityä puolukkasurvosta, sokerilientä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mestari Andelinin puolukkatorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X