Reseptit
alle 30 min
1
Kiitos

Michelada-olutdrinkki

Meksikolaisten ruokien kaveriksi pöytään sopii meksikolainen olut. Kun juoman nauttii suolareunaisesta lasista ja maustaa sen kevyesti limellä, juomaa kutsutaan cheladaksi. Michelada taas maustetaan maustekastikkeilla kiinnostavaksi drinkiksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Michelada-olutdrinkki:

2 rkl limetinmehua
muutama tippa Tabascoa
muutama tippa Worcesterkastiketta
ripaus rouhittua mustapippuria
1 plo (0,33 l) meksikolaista olutta

Lasin reunukseen:

limettiviipale
ripaus hienoksi jauhettua sormisuolaa
ripaus chilijauhetta

Valmistusohje

1. Koristele ensin lasit. Pyyhkäise limettiviipaleella lasin reunat ja dippaa lasit kevyesti suola-chilijauheseokseen.

2. Mittaa laseihin kaksi ruokalusikallista limetinmehua, muutama tippa tabascoa ja muutama tippa worcesterkastiketta Valuta päälle pullo huolella viilennettyä meksikolaista olutta. Tarjoa heti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 27/19.

Katso myös: Meksikolainen ruoka hurmaa – parhaat tacot, quesadillat ja muut mausteiset herkut

Keskustelu

Kommentoi juttua: Michelada-olutdrinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X