Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pienet kasvisfrittatat

Pienet, ruokaiset kasvismunakkaat voi myös popsia käsin. Nämä herkulliset munakkaat valmistuvat reilussa puolessa tunnissa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
24  annosta

Ainekset

  • 1 ruukku lehtikaalia
  • 3 kevätsipulinvartta
  • 1 rkl voita
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl maitoa
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • 100 g salaattijuustokuutioita
  • 8 kirsikkatomaattia

LISÄKSI

  • öljyä

Valmistusohje

1. Irrota lehtikaalit ruukusta ja huuhtele. Hienonna kaalit ja kevätsipulit. Sulata voi pannulla ja kuullota kaalia ja sipuleita hetki pannulla.

2. Sekoita kulhossa munien rakenne rikki. Lisää maito ja hieman jäähtynyt kaaliseos. Mausta seos rouhitulla mustapippurilla.

3. Lorauta muffinipellin koloihin öljyä. Jaa puolet munaseoksesta muffinipellille. Jaa puolet salaattijuustokuutioista vuokiin. Viipaloi kirsikkatomaatit kolmeen osaan. Nosta tomaattiviipale munakkaiden päälle koristeeksi.

4. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 10–12 minuuttia. Käännä muutama minuutti ennen kypsennyksen oppumista grillivastukset päälle, jotta munakkaat saavat pinnalta hieman väriä. Anna jäähtyä hetki ritilän päällä ennen vuoista irrottamista. Kypsennä toinen pelti munakkaita samoin tavoin.

Lisää reseptejä:

Kasvismunakasrullat Italialainen munakas Papu-vuohenjuustomunakas Ruoka.fi: Sieni-pinaattifrittata


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pienet kasvisfrittatat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.