Reseptit
10
Kiitos

Minttusuklaakakku

Minttusuklaakakku on ihanan suklainen herkkupala, jossa on suloisia minttusuklaasattumia. Suklaaseen dipatut mansikat koristavat minttusuklaakakun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g tummaa suklaata
150 g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
56 g Minttu-Dajm-suklaata

Pinnalle

sulatettua suklaata ja valkosuklaata
1 l mansikoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (24 cm). Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihaude-kattilassa. Anna jäähtyä.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kupissa.

3. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaaseos ja jauhot sekä lopuksi rouhittu minttusuklaa.

4. Paista minttusuklaakakkua 200–asteisessa uunissa puolisen tuntia. Koristele kakku sulatetulla suklaalla ja tarjoa suklaaseen tai valkosuklaaseen kastettujen mansikoiden kanssa. Voit tarjota minttusuklaakakun lisänä jäätelöä tai kermavaahtoa.

Kokeile myös muita ihania suklaakakkuja:
Suklaa-kirsikkakakku
Suklaajuustokakku
Raakasuklaakakku
Ruoka.fi: Ranskalainen suklaakakku

Keskustelu

Kommentoi juttua: Minttusuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X