Reseptit
30-60 min

Mintun keitetty karviaismehu

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 kg karviaisia
1 dl sitruunamehua
1 dl tuoreita mintunlehtiä
1 l vettä
800 g sokeria

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi. Lisää karviaiset, minttu ja sitruunamehu. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes marjat vaalenevat ja mehu irtoaa.
2. Siivilöi mehu. Kirkkaan mehun saat, jos vuoraat siivilän sideharsolla.
3. Mittaa karviaismehu kattilaan. Lisää sokeria 400 g mehulitraa kohden. Kiehauta. Kuori vaahto ja pullota.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mintun keitetty karviaismehu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X