Mozzarella-kirsikkatomaatit
Mozzarella-kirsikkatomaatit syntyvät hetkessä. Kauniit tikkusyötävät sopivat noutopöytään, piknikille tai alkupalaksi. Helpompaa ei taida olla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Mozzarella-kirsikkatomaatit
- 1 pss mozzarella-pallosia tai
- 1 tanko mozzarellaa
- oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria
- 1 ruukku basilikaa
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
Mozzarella-kirsikkatomaatit valmistuvat näin helposti:
- Mausta tilkka oliiviöljyä suolalla ja mustapippurilla. Nypi basilikasta parhaat lehdet tikkuihin pujotettavaksi ja hienonna loput basilikasta öljyyn. Valuta juusto ja lisää juustopalloset öljyyn maustumaan. Jos käytät tankona saatavaa mozzarellaa, leikkaa se kirsikkatomaatin kokoisiksi kuutioiksi basilikan maustamaan öljyyn.
- Pujota puisiin cocktailtikkuihin kirsikkatomaatti, basilikanlehti ja paina terävä kärki maustuneeseen juustoon. Kokoa mozzarella-kirsikkatomaatit tarjoiluvadille.
Katso myös: Cocktailpalat – suolaiset suupalat sopivat juhlaan kuin juhlaan
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suolaiset suupalat brie- ja sinihomejuustosta sekä porosta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mozzarella-kirsikkatomaatit