Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mozzarella-kirsikkatomaatit

Mozzarella-kirsikkatomaatit syntyvät hetkessä. Kauniit tikkusyötävät sopivat noutopöytään, piknikille tai alkupalaksi. Helpompaa ei taida olla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mozzarella-kirsikkatomaatit

  • 1 pss mozzarella-pallosia tai
  • 1 tanko mozzarellaa
  • oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • cocktailtikkuja

Valmistusohje

Mozzarella-kirsikkatomaatit valmistuvat näin helposti:

  1. Mausta tilkka oliiviöljyä suolalla ja mustapippurilla. Nypi basilikasta parhaat lehdet tikkuihin pujotettavaksi ja hienonna loput basilikasta öljyyn. Valuta juusto ja lisää juustopalloset öljyyn maustumaan. Jos käytät tankona saatavaa mozzarellaa, leikkaa se kirsikkatomaatin kokoisiksi kuutioiksi basilikan maustamaan öljyyn.
  2. Pujota puisiin cocktailtikkuihin kirsikkatomaatti, basilikanlehti ja paina terävä kärki maustuneeseen juustoon. Kokoa mozzarella-kirsikkatomaatit  tarjoiluvadille.

Katso myös: Cocktailpalat – suolaiset suupalat sopivat juhlaan kuin juhlaan

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suolaiset suupalat brie- ja sinihomejuustosta sekä porosta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mozzarella-kirsikkatomaatit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.