Mummin raparperipaistos
Mummin raparperipaistos on ihana yhdistelmä kirpakkaa ja makeaa. Kesän satokausi alkaa, kun varhaisimmat raparperin varret puskevat maasta punertavaa
purtavaa. Alkukesän ensimmäiset piirakat nautitaan jäätelön ja vaniljakastikkeen kanssa. Ensimmäiset, mehevät ja ohutkuoriset raparperit voi käyttää
kuorineen raparperipaistokseen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Raparperipaistos:
150 g
voita tai margariinia
1 dl
sokeria
0.5 dl
ruoko- tai fariinisokeria
3
kananmunaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
speltti- tai ruisjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
0.5 dl
vettä tai maitoa
1 rkl
kardemummaa
Raparperipaistoksen täyte:
5 dl
silputtua raparperia
2 rkl
perunajauhoja
1 dl
vettä
1.5 dl
sokeria
Keskustelu
Varmasti TOSI hyvää😁 Vielä pitää leipoa.
Kommentoi juttua: Mummin raparperipaistos