mummin raparperipaistos
Reseptit
30-60 min
20
Kiitos

Mummin raparperipaistos

Mummin raparperipaistos on ihana yhdistelmä kirpakkaa ja makeaa. Kesän satokausi alkaa, kun varhaisimmat raparperin varret puskevat maasta punertavaa purtavaa. Alkukesän ensimmäiset piirakat nautitaan jäätelön ja vaniljakastikkeen kanssa. Ensimmäiset, mehevät ja ohutkuoriset raparperit voi käyttää kuorineen raparperipaistokseen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperipaistos:

150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
0.5 dl ruoko- tai fariinisokeria
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl speltti- tai ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0.5 dl vettä tai maitoa
1 rkl kardemummaa

Raparperipaistoksen täyte:

5 dl silputtua raparperia
2 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1.5 dl sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mummin raparperipaistos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X