Reseptit
30-60 min
25
Kiitos

Mummolan mehevä pullapiirakka

Raparperipiirakka pullataikinasta tuo herkullisuudellaan mieleen lapsuuden muistot. Katso tästä mummolan mehevän pullapiirakan resepti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperipiirakka pullataikinasta:

2.5 dl pullataikinaa
1 dl raparperipaloja
1 dl sokeria
Mainos

Raparperipiirakan täyte:

6 kpl munia
2 dl kevytkermaa
1 rkl vaniljasokeria

Valmistusohje

Raparperipiirakka pullataikinasta leivotaan näin:

1. Valmista pullataikina 2,5 dl:aan maitoa. Kauli kohonnut taikina uunipannulle.

2. Levitä raparperipalat piirakkapohjalle ja sirottele sokeri päälle.

3. Sekoita munat, kerma ja vaniljasokeri. Kaada seos piirakan päälle ja paista 200-asteisessa
uunissa noin 30 minuuttia.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Raparperi avaa kesän satokauden

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mummolan mehevä pullapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X