
Munakasateria
Munakasateria on pikaruokaa ja kiireisen arki-illan takuuvarma pelastaja. Paista munakkaat valurautapannussa ja onnistut. valurautapannun huikeat paisto-ominaisuudet paljastuvat munakasta paistaessa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
Munakasateria
- 4 kpl munaa
- 0.5 dl kylmää vettä tai kivennäisvettä
- 1 ripaus suolaa ja valkopippiria
täyte:
- noin 100 g pinaatin lehtiä
- 200 g herkkusieniä
- voita tai öljyä
- 1 kpl kevätsipulin varsi
- noin 12 kpl miniluumutomaattia
- 0.5 dl parmesaaniraastetta
Valmistusohje
Munakasateria valmistuu näin helposti:
Munakasateria on mitoitettu kahdelle ruokailijalle. Paista ensin toinen munakas ja sitten toinen.
1. Riko munat kulhoon. Lisää mausteet ja neste.
2. Kiehauta pinaatti ja valuta siivilässä. Viipaloi sienet ja saksi kevätsipulin varsi. Halkaise tomaatit.
3. Annoksesta tulee kaksi munakasta, joten jaa ainekset kahteen osaan.
4. Kuumenna pannussa rasvaa. Ruskista sienet ja kevätsipuli. Kaada puolet munakasmassasta pannuun. Vedä lastalla munakasseosta pannun reunoilta keskelle, kunnes seos hyytyy. Lisää valutetut pinaatit ja tomaatin puolikkaat. Anna hetken paistua. Ripota pinnalle parmesaani. Siirrä munakasateria lautaselle ja paista toinen.
Katso myös: Kotilieden parhaat munakasohjeet
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mausteinen shakshuka, lempeä uunimunakas ja 5 muuta nopeaa ja edullista ruokaa kananmunasta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Munakasateria