Reseptit
alle 30 min
5
Kiitos

Mustapapu-hummus

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 prk (380 g) esikeitettyjä mustapapuja
2 murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1.5 rkl tahinitahnaa
3/4 tl jauhettua juustokuminaa
0.5 tl suolaa
1/4 tl cayennepippuria
2 rkl oliiviöljyä

Keskustelu

Onneksi nämä reseptit säilyvät täällä netissä pitkään, kun vasta nyt löysin tämänkin. Tykkään!

Olen keitellyt lemppareitani mustapapuja ja ym. papuja vuosikausia eteläamerikkalaiseen ja afrikkalaiseen tyylin, mutta nyt olen siirtymässä lähi-Idän resepteihin eli hummukseen ja sen muunnelmiin. Papu-energialla teimme tuolloin raskasta työtä ja aina riitti puhtia. Maissiin yhdistettynä samalla aterialla saimme tosi laadukasta proteiinia. ”Papua” riitti. Kokeilkaa!

Kommentoi juttua: Mustapapu-hummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X