Reseptit
alle 30 min
5
Kiitos

Mustapapu-hummus

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 prk (380 g) esikeitettyjä mustapapuja
2 murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1.5 rkl tahinitahnaa
3/4 tl jauhettua juustokuminaa
0.5 tl suolaa
1/4 tl cayennepippuria
2 rkl oliiviöljyä
Mainos

Valmistusohje

Mustapapu-hummus

1. Huuhtele ja valuta purkkipavut.
Soseuta pavut tehosekoittimessa
tasaiseksi massaksi. Lisää loput
aineet ja soseuta helposti levittyväksi,
tasaiseksi tahnaksi.

2. Nosta hummus tarjoiluastiaan ja
valuta päälle hieman oliiviöljyä.
Levite säilyy noin 4 vuorokautta
jääkaapissa.

Keskustelu

Onneksi nämä reseptit säilyvät täällä netissä pitkään, kun vasta nyt löysin tämänkin. Tykkään!

Olen keitellyt lemppareitani mustapapuja ja ym. papuja vuosikausia eteläamerikkalaiseen ja afrikkalaiseen tyylin, mutta nyt olen siirtymässä lähi-Idän resepteihin eli hummukseen ja sen muunnelmiin. Papu-energialla teimme tuolloin raskasta työtä ja aina riitti puhtia. Maissiin yhdistettynä samalla aterialla saimme tosi laadukasta proteiinia. ”Papua” riitti. Kokeilkaa!

Kommentoi juttua: Mustapapu-hummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X