Mustapapu-hummus
Ainekset
Lisää kauppalistalle
1 prk (380 g)
esikeitettyjä mustapapuja
2
murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl
sitruunamehua
1.5 rkl
tahinitahnaa
3/4 tl
jauhettua juustokuminaa
0.5 tl
suolaa
1/4 tl
cayennepippuria
2 rkl
oliiviöljyä
Keskustelu
Hyvä resepti! Kiitos
Onneksi nämä reseptit säilyvät täällä netissä pitkään, kun vasta nyt löysin tämänkin. Tykkään!
Olen keitellyt lemppareitani mustapapuja ja ym. papuja vuosikausia eteläamerikkalaiseen ja afrikkalaiseen tyylin, mutta nyt olen siirtymässä lähi-Idän resepteihin eli hummukseen ja sen muunnelmiin. Papu-energialla teimme tuolloin raskasta työtä ja aina riitti puhtia. Maissiin yhdistettynä samalla aterialla saimme tosi laadukasta proteiinia. ”Papua” riitti. Kokeilkaa!
Kommentoi juttua: Mustapapu-hummus