Valmistusohje
Mustikkamuffinit leivotaan helposti näin:
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sulata ja jäähdytä rasva. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja kaneli tai inkivääri.
3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon ensin rasva, sitten jauhoseos.
4. Sekoita joukkoon lopuksi maito ja kuivat mustikat. Älä sekoita liikaa, jotta marjat eivät rikkoudu.
5. Kaada taikina paperisiin leivosvuokiin tai voideltuun muffinivuokaan.
6. Paista mustikkamuffinit uunin alaosassa noin 12 minuuttia. Tarjoa mustikkamuffinit tuoreina kardemummateen kanssa.
Vinkki:
Jos haluat muffineista laktoosittomia, käytä laktoositonta rasvaa ja maidon sijaan vaaleaa marjamehua tai appelsiinimehua. Voit korvata mustikat myös sokeroiduilla viinimarjoilla tai puolukoilla.
Lue myös Anna.fi: Mustikka parantaa muistia
Keskustelu
No vähän kovia tuli, mutta kaikki syötiin.
Ei ollut hyvi ihan huonoja ja en tykännyt mutta mustikat oli hyviä🥸
Kommentoi juttua: Mustikkamuffinit