Reseptit
yli 60 min
15
Kiitos

Mustikkapullat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin puolet 5 dl:n pullataikinasta (katso linkki ohjeesta)

Täyte

200 g vaniljatuorejuustoa (Viola)
250 g (noin 4 dl) pakastemustikoita
Mainos

Pinnalle

kananmuna
tomusokeria

Valmistusohje

Mustikkapullat

Mustikkapullat ovat meheviä pikkupullia, jotka täytetään vaniljatuorejuustolla ja pakastemustikoilla.

1. Valmista ja kohota pullataikina ohjeen mukaan. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi ohueksi levyksi. Levitä pinnalle tuorejuustoa. Ripota päälle tasaisesti jäiset, kovat mustikat. Kääri levy kääröksi ja leikkaa paloiksi.

2. Jaa palat isoihin paperisiin muffini- tai pullavuokiin. Kohota paloja liinan alla noin 30 minuuttia (mustikat jäähdyttävät taikinaa). Voitele mustikkapullat munalla ja paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.

3. Siivilöi jäähtyneille mustikkapullille tasaisesti ja huolellisesti tomusokeria.

Kokeile myös muita ihania pullareseptejä:
Sitruunapitko
Mantelihyrrät
Tahmeat herkkupullat
Ruoka.fi: Puolukkapullat

Kuva: Riikka Hurri/OM-arkisto

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustikkapullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X