mutakakku ja sokeroidut karpalot
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Mutakakku ja sokeroidut karpalot

Mutakakku tyydyttää kriittisimmänkin suklaarakastajan makeanhimon. Kirpeät karpalot tasapainottavat sisältä kosteaksi jäävän mutakakun makeutta. Koristele herkullinen mutakakku jäähtyneenä tomusokerilla ja tilaisuuden mukaan marjoilla, syötävillä kukilla tai makeisilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mutakakku:

200 g tummaa leivontasuklaata
200 g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl piparkakkumaustetta

Pinnalle

200 g karpaloita
2 rkl vaaleaa siirappia
noin 5 dl tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mutakakku ja sokeroidut karpalot

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X