joulukalkkuna
Reseptit
yli 60 min
15
Kiitos

Myskikurpitsalla ja omenalla täytetty kokonainen kalkkuna

Tämän joulun juhlapöydän kunkku on täytetty kalkkuna. Myskikurpitsasta, omenasta ja luumuista valmistuu mehevä täyte.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paistettu kokonainen kalkkuna:

n. 6 kg:n kokoinen kalkkuna (pakaste tai tuore)

Pintaan:

3 tl suolaa
3 sitruunan raastettu kuori
Mainos

Kalkkunan täyte:

3 kotimaista omenaa
1/2 myskikurpitsa
1 sipuli
250 g kuivattuja luumuja

Kalkkunan voiteluun:

100 g voita
3 sitruunan puristettu mehu

Keskustelu

Kommentoi juttua: Myskikurpitsalla ja omenalla täytetty kokonainen kalkkuna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X