Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Nachot uunissa

Itse tehdyt nachot uunissa on helppo tapa hyödyntää tähteelle jääneet tortillaletut. Meksikossa paahdettuja maissilastukolmioita kutsutaan nimellä totopo. Meillä ne tunnetaan nachoina.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2 annosta

Ainekset

Nachot uunissa

  • 4 tortillalettua
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl sormisuolaa

Valmistusohje

Nachot uunissa tehdään helposti näin:

itse tehdyt nachot vaihe1

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sivele tortillapohjille kevyesti rypsiöljyä.

itse tehdyt nachot vaihe2

2. Leikkaa pohjat kolmion muotoisiksi paloiksi.

itse tehdyt nachot vaihe3

3. Levitä palat leivinpaperille uunipellille. Ripottele halutessasi pinnalle hieman sormisuolaa. Paista nachot uunissa rapeiksi ja kauniin ruskeiksi noin 7 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 4/2022.

Lue myös: Salsa sopii moneen – onko suosikkisi tomaattinen, tulinen vai makea?

Lue myös Anna.fi: Tortillavuoka 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nachot uunissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.