Napue Skagen slider Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Napue Skagen Slider eli pieni katkarapuhampurilainen

Napue Skagen Slider on pieni saaristolaissämpylöihin rakennettu katkarapuhampurilainen, joka on saanut mausteekseen kotimaista giniä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8 annosta

Ainekset

  • 8 pientä saaristolaissämpylää
  • nokare voita

Napueskagen

  • 400 g kuorittuja, valutettuja katkarapuja
  • 1 punasipuli
  • 1 dl majoneesia
  • 2-3 rkl giniä (Napue)
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • ¾ dl hienonnettua tilliä ja ruohosipulia

Valmistusohje

1. Valuta sulaneet katkaravut huolellisesti.

2. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita majoneesi, gini, sitruunamehu, sinappi, suola, punasipulit, hienonnetut yrtit sekä katkaravut.

3. Halkaise sämpylät ja sipaise puolikkaille ohuelti voita. Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi kuumalla pannulla.

4. Pane sämpylälle pari salaatinlehteä ja nostele skagenseosta leiville. Nosta toinen puoli kanneksi ja kiinnitä cocktailtikulla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Napue Skagen Slider eli pieni katkarapuhampurilainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.