Reseptit
alle 30 min
4

Himahella

Nopea poropasta aasialaisella twistillä

Tämä pasta syntyi Blondikeittiössä krapulapäivänä, jolloin olotila vaati suolaista ja rasvaista ruokaa. Kermainen pastakastike syntyy pastan kiehuessa ja ruoka on pöydässä reilussa vartissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g spagettia
vettä, ripaus suolaa

Porokastike

2 dl kuohukermaa
3 rkl ketsuppia tai tomaattipyreetä
2 tl Sriracha-chilikastiketta
1 dl kylmäsavustettua pororouhetta
3 rkl silputtua tuoretta korianteria

Koriseeksi

halkaistuja kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Käytä vedessä vain vähän suolaa, sillä kastike on suolaista.
  2. Kun pasta kiehuu, kuumenna paistokasarissa kerma, johon olet lisännyt ketsupin ja chilikastikkeen. Kun kastike on kiehahtanut lisää pororouhe ja lopuksi silputtu korianteri.
  3. Valuta pasta ja sekoita porokastikkeen joukkoon. Nostele pasta lautasille, koristele halutessasi kirsikkatomaateilla ja korianterinoksalla. Nauti heti.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nopea poropasta aasialaisella twistillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X