Nopea poropasta aasialaisella twistillä
Tämä pasta syntyi Blondikeittiössä krapulapäivänä, jolloin olotila vaati suolaista ja rasvaista ruokaa. Kermainen pastakastike syntyy pastan kiehuessa ja ruoka on pöydässä reilussa vartissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
- 300 g spagettia
- vettä, ripaus suolaa
Porokastike
- 2 dl kuohukermaa
- 3 rkl ketsuppia tai tomaattipyreetä
- 2 tl Sriracha-chilikastiketta
- 1 dl kylmäsavustettua pororouhetta
- 3 rkl silputtua tuoretta korianteria
Koriseeksi
- halkaistuja kirsikkatomaatteja
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Käytä vedessä vain vähän suolaa, sillä kastike on suolaista.
- Kun pasta kiehuu, kuumenna paistokasarissa kerma, johon olet lisännyt ketsupin ja chilikastikkeen. Kun kastike on kiehahtanut lisää pororouhe ja lopuksi silputtu korianteri.
- Valuta pasta ja sekoita porokastikkeen joukkoon. Nostele pasta lautasille, koristele halutessasi kirsikkatomaateilla ja korianterinoksalla. Nauti heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nopea poropasta aasialaisella twistillä