Nopea raparperijuoma
Raparperimehusta, kivennäsivedestä ja sitruunasoodasta sekoitettu nopea raparperijuoma muuntuu hetkessä juhlavaksi, kun sen tarjoaa kuplivana ja kylmänä korkeista lasimaljoista.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Nopea raparperijuoma:
- 5 dl raparperihöyrymehua
- 1 l (mansikan makuista) kivennäisvettä
- 1 l sitruunasoodaa
Valmistusohje
1. Valmista mehukeittimellä höyrymehu kevään ensimmäisistä raparperin varsista, joissa on punaista väriä jäljellä.
2. Sekoita ainekset. Tarjoa kuplivana ja kylmänä.
- VINKKI: Osan mehusta voi korvata mansikkamehulla.
Katso myös: Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit
Anna.fi/ruoka: Raparperimojito
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nopea raparperijuoma