Kun aika on kortilla, suosi helppoja jälkiruokia. Juustokakunkin voi tehdä helposti. Kokoa hedelmäiset juustokakut hetkessä lasiin. Juustokakun keksipohjan murskaamisessa kaulin on oiva apuväline. Varioi pohjaa ja käytä erilaisia keksejä, murskattuja pähkinöitä ja mausteita.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Juustokakun täyte:
100 gvalkosuklaata
250 g maitorahkaa
2-3 rklruokosokerisiirappia
Keksiseos:
6 kpldigestive-keksejä
3 rklkookoshiutaleita
Mainos
Hedelmäseos:
1 prk(227/140 g) ananasmurskaa
2 kplpassiohedelmää
Valmistusohje
Hedelmäiset juustokakut lasissa syntyvät näin helposti:
1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Sekoita huoneenlämpöisen rahkan joukkoon siirappi ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lämmitä seosta hetkisen mikrossa puolella teholla, jotta seos on pehmeän notkeaa.
2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurska ja kookoshiutaleet keskenään. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset mehun kanssa ananasmurskan joukkoon.
3. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain keksiseosta, valkosuklaa-rahkaseosta ja hedelmäseosta. Peitä maljat kelmulla ja nosta hetkeksi viileään ennen tarjoilua.
Kun aika on korilla, juustokakku kannatta rakentaa lasiin. Kuva: Kristiina Kurronen
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa