Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa

Kun aika on kortilla, suosi helppoja jälkiruokia. Juustokakunkin voi tehdä helposti. Kokoa hedelmäiset juustokakut hetkessä lasiin. Juustokakun keksipohjan murskaamisessa kaulin on oiva apuväline. Varioi pohjaa ja käytä erilaisia keksejä, murskattuja pähkinöitä ja mausteita.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Juustokakun täyte:

  • 100 g valkosuklaata
  • 250 g maitorahkaa
  • 2-3 rkl ruokosokerisiirappia

Keksiseos:

  • 6 kpl digestive-keksejä
  • 3 rkl kookoshiutaleita

Hedelmäseos:

  • 1 prk (227/140 g) ananasmurskaa
  • 2 kpl passiohedelmää

Valmistusohje

Hedelmäiset juustokakut lasissa syntyvät näin helposti:

1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Sekoita huoneenlämpöisen rahkan joukkoon siirappi ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lämmitä seosta hetkisen mikrossa puolella teholla, jotta seos on pehmeän notkeaa. 2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurska ja kookoshiutaleet keskenään. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset mehun kanssa ananasmurskan joukkoon. 3. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain keksiseosta, valkosuklaa-rahkaseosta ja hedelmäseosta. Peitä maljat kelmulla ja nosta hetkeksi viileään ennen tarjoilua.

Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa
Kun aika on korilla, juustokakku kannatta rakentaa lasiin. Kuva: Kristiina Kurronen

Katso myös: 15 parasta juustokakkua – näillä hurmaat varmasti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.