Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa
Kun aika on kortilla, suosi helppoja jälkiruokia. Juustokakunkin voi tehdä helposti. Kokoa hedelmäiset juustokakut hetkessä lasiin. Juustokakun keksipohjan murskaamisessa kaulin on oiva apuväline. Varioi pohjaa ja käytä erilaisia keksejä, murskattuja pähkinöitä ja mausteita.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Juustokakun täyte:
- 100 g valkosuklaata
- 250 g maitorahkaa
- 2-3 rkl ruokosokerisiirappia
Keksiseos:
- 6 kpl digestive-keksejä
- 3 rkl kookoshiutaleita
Hedelmäseos:
- 1 prk (227/140 g) ananasmurskaa
- 2 kpl passiohedelmää
Valmistusohje
Hedelmäiset juustokakut lasissa syntyvät näin helposti:
1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Sekoita huoneenlämpöisen rahkan joukkoon siirappi ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lämmitä seosta hetkisen mikrossa puolella teholla, jotta seos on pehmeän notkeaa. 2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurska ja kookoshiutaleet keskenään. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset mehun kanssa ananasmurskan joukkoon. 3. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain keksiseosta, valkosuklaa-rahkaseosta ja hedelmäseosta. Peitä maljat kelmulla ja nosta hetkeksi viileään ennen tarjoilua.
Katso myös: 15 parasta juustokakkua – näillä hurmaat varmasti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa