Nutella-jäälatte on ihana herkkujuoma, joka sopii jälkiruoaksikin. Tahmea suklaa-hasselpähkinätahna antaa jäälatelle makeutta. Pikakahvijauheesta jäälatte valmistuu helposti.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Nutella-jäälatte:
2 rklsuklaa-pähkinätahnaa (Nutella)
1 ps (1,8 g)espressopikakahvi-jauhetta
2 dlmaitoa
jääpaloja
Mainos
Valmistusohje
Nutella-jäälatte tehdään helposti näin:
1. Sulata Nutella-tahna kevyesti juoksevaksi mikrossa. Sekoita espressojauhe maidon joukkoon.
2. Valuta sulatettu tahna lasin sisä-reunoja pitkin. Nosta lasi hetkeksi jääkaappiin.
3. Nosta lasiin jääpaloja ja valuta päälle kahvijuoma.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Nutella-jäälatte