Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Nutella-suklaakeksit

Nutella-suklaakeksit vievät makeanhimon kahvipöydässä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
24  annosta

Ainekset

  • 100 g tummaa suklaata
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 150 g voita tai margariinia
  • 1 ½ dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kananmuna

Täyte

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl pähkinä-suklaalevitettä (Nutella)

Valmistusohje

1. Rouhi suklaa ja sulata puolet suklaasta mikrossa. Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Vaahdota rasva ja sokerit ja lisää muna hyvin vatkaten.

2. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja lisää sulatettu sekä loppu rouhittu suklaa. Sekoita tasaiseksi.

3. Pyörittele taikinamassasta ruokalusikallisen kokoisia palloja. Nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Tasoita pintoja hieman kostutetulla sormella.

4. Paista kekesejä uunin keskitasolla 200 asteessa 10–12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. Notkista kulhossa tuorejuusto ja sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite. Täytä keksit kreemillä.

Lisää reseptejä: Kahden suklaan keksit Suklaasuukot Nutella-banaaniboston

Nutella-jäälatte

Ruoka.fi: Nutella-suklaafudget


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nutella-suklaakeksit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.